Ons vakantieaanbod ligt aan je voeten

Ga op zoek naar jouw ideale vakantie in ons uitgebreid vakantieaanbod, ingedeeld in aantrekkelijke brochures per provincie.  Iedere brochure bevat zowel de groepsvakanties, de bedevaarten, alsook de individuele vakanties op maat. Je ontdekt er per vakantiebestemming alle informatie die je nodig hebt om jouw droombestemming te boeken. Er is ook een aparte vakantiebrochure voor ‘personen met een verstandelijke beperking’.

Raadpleeg al onze vakantiebrochures via ISSUU hieronder. En je kan jouw favoriete vakantiebrochure ook gratis bestellen via het formulier helemaal onderaan deze pagina.

Veel plezier!

Brochures

Bestelformulier vakantiebrochure

Bestel hier jouw favoriete vakantiebrochure van Samana. Deze wordt gratis bij jou bezorgd.
  • Kies hier welke vakantiebrochure je gratis wenst te ontvangen.
  • Wens je op de hoogte te blijven van ons aanbod? Vul dan hier vrijblijvend je e-mailadres in.
  • De gevraagde informatie zal uitsluitend gebruikt worden om je op de hoogte te houden van onze activiteiten en publicaties. Ze wordt in geen geval aan derden meegedeeld. Je hebt het recht kennis te nemen van jouw gegevens die in onze bestanden werden opgenomen. Je kan ook jouw gegevens kosteloos laten verbeteren of schrappen. Zonder jouw uitdrukkelijke toestemming kunnen jouw gegevens niet doorgegeven worden. Jouw gegevens worden geschrapt wanneer je niet meer deelneemt aan onze activiteiten.