Het Samana Theaterproject zet je talenten opnieuw in de verf

Ziek zijn of chronische pijn kan je leven overnemen. Het lijkt dan soms dat er buiten het ziek zijn niets meer is. Je talenten komen door de dagelijkse zorgen op de achtergrond. Soms zo ver, dat ze vergeten raken…

Samana start, samen met NT-Gent, een sociaal artistiek project. Mensen met een chronische ziekte of pijn maken samen, vanuit hun ervaring, een theatervoorstelling. Het wordt gegarandeerd een productie die Vlaanderen zal beroeren!

HET PROJECT

In deze productie, met als werktitel ‘Anatomie van pijn‘, gaat regisseur Lies Pauwels op zoek naar de ervaring van mensen met een chronisch ziekte of pijnpatiënten. Tijdens een aantal workshops werken we samen aan de theaterproductie. Nadien volgen er repetities, onder begeleiding van Lies Pauwels. Na de première in het NT-Gent, toeren we door heel Vlaanderen met deze unieke theatervoorstelling.

Mensen met een chronische ziekte die graag willen deelnemen, maar liever niet in de spotlights staan, kunnen ook achter de schermen meewerken.
Hierbij denken we aan podiumbouw, rekwisieten, licht en geluid, communicatie en promo. Dit alles onder de deskundige begeleiding van de medewerkers van NT-Gent.

VOOR WIE?

Iedereen in Vlaanderen die chronische pijn heeft of een chronische ziekte.

WAAR?

De workshops en repetities vinden plaats in Gent.

Wel zin maar geen eigen vervoer? Laat ons iets weten, dan zoeken we samen een oplossing!

BENIEUWD?

Stel je kandidaat via onderstaand formulier en krijg een uitnodiging voor de kennismakings- en infoavond!

Mis deze unieke kans niet om de wondere wereld van het theater en vooral je eigen talenten te ontdekken…

Kandidaat Theaterproject

Registratieformulier kandidaten voor theaterproject Samana.
  • De gevraagde informatie zal uitsluitend gebruikt worden om je op de hoogte te houden van onze activiteiten en publicaties. Ze wordt in geen geval aan derden meegedeeld. Je hebt het recht kennis te nemen van jouw gegevens die in onze bestanden werden opgenomen. Je kan ook jouw gegevens kosteloos laten verbeteren of schrappen. Zonder jouw uitdrukkelijke toestemming kunnen jouw gegevens niet doorgegeven worden. Jouw gegevens worden geschrapt wanneer je niet meer deelneemt aan onze activiteiten.