Studie zoekt mantelzorgers

Wij krijgen vaak aanvragen binnen van mensen die voor een eindwerk, studie, … de hulp kunnen gebruiken van mantelzorgers. Op deze pagina vind je ze allemaal verzameld. Herken jij je in een van de omschrijvingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Masterproef omtrent veerkracht

Ik ben Margot Buyls, studente klinische orthopedagogiek & Disability Studies aan de Universiteit van Gent. In kader van mijn masterproef wil ik graag inzicht krijgen in de ‘veerkracht’ bij jongvolwassen mantelzorgers.

  • Val jij in de leeftijdscategorie van 18 tot 25 jaar?
  • Heeft één van je ouders een chronische lichamelijke ziekte of een langdurige lichamelijke beperking?
  • Heb je op regelmatige basis contact met deze ouder, door bijvoorbeeld samen te wonen of hem/haar wekelijks te bezoeken?

Dan zal jouw deelname zeker waardevol zijn!

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen, iemand kent die interesse heeft, of meer informatie wenst, voel je vrij om contact met me op te nemen via mijn e-mailadres margot.buyls@ugent.be.

Meer info vind je in deze flyer en in deze brief.

Masterproef rond jonge mantelzorgers

Voor mijn masterproef binnen de opleiding Pedagogische Wetenschappen, ben ik op zoek naar jongeren die bereid zijn om deel te nemen.

Ik ben op zoek naar jongeren tussen 18 en 25 jaar die (mee) zorgen voor een persoon met een medische of psychische kwetsbaarheid of beperking.

Ben jij of ken jij iemand die voldoet aan bovenstaande beschrijving, aarzel niet om mij te contacteren via mail (miet.decraemer@ugent.be).

Daarna doen we een diepte-interview over je ervaringen en noden. We spreken af waar en wanneer we dit doen. Dit kan zowel live als online, van maart tot april.