Wedstrijd 'Anders Leven'

Hoe maken we onze samenleving humaner en meer verbonden? Klinisch psycholoog Prof. Dr. Manu Keirse gaat op zoek naar een antwoord op deze vraag in het boek ‘Anders Leven’.

Aan de hand van drie basisthema’s – anders ouder worden, anders ziek zijn en anders sterven – gaat Manu Keirse in dit inspirerende boek op zoek naar een fundamenteel andere manier van leven. Hij stelt daarbij prikkelende vragen én geeft genuanceerde antwoorden. Want hoe kunnen we ons leven en onze carrière op een heel andere manier vorm geven, zodat jonge mensen tijd hebben voor hun gezin en oudere mensen volop kansen krijgen om zich te ontplooien? Hoe kunnen we generaties niet naast elkaar, maar met elkaar laten leven? En wat als we de mens en niet de technologie centraal stellen in de gezondheidszorg?

Om zijn verhaal kracht bij te zetten geeft hij ook een lezing in open lucht bij Gazon in Gent op donderdag 8 juli. Wil jij hierbij zijn en daarna ook het boek mee naar huis nemen? Vul dan onderstaand formulier in en maak kans op duo-tickets én een versie van ‘Anders Leven’!

Concreet

Wanneer:
Donderdag 8 juli 2021
Onthaal om 19u
Lezing om 19u30
Signeersessie 20u15

Waar:
Gazon
Warmoezeniersweg 20
9000 Gent

  • Hoeveel inschrijvingen zullen we ontvangen voor 23u59 op 07/07/2021?

*De gevraagde informatie zal uitsluitend gebruikt worden in het kader van deze actie en om je op de hoogte te houden van onze activiteiten en publicaties. Ze wordt in geen geval aan derden meegedeeld. Je hebt het recht kennis te nemen van jouw gegevens die in onze bestanden werden opgenomen. Je kan ook jouw gegevens kosteloos laten verbeteren of schrappen. Zonder jouw uitdrukkelijke toestemming kunnen jouw gegevens niet doorgegeven worden.