Vakantiesalon op het Forum (doorlopend vanaf 10u)

Nieuw op ons Forum: het Vakantiesalon! Maak er kennis met de vakanties van Samana, maar ontdek meteen ook het aanbod van onze partnerorganisaties:

VeBes

Vereniging van Blinden en Slechtzienden is een ledenvereniging van mensen met een visuele handicap. Ontmoeting, activiteiten, vakanties, belangenbehartiging en sensibilisering maken een belangrijk deel uit van onze werking waarbinnen inclusie steeds centraal staat.
vebes.be

Project U/TURN

Project U/TURN vzw wil mensen met een beperking laten inzien dat een beperking geen beperking van je leven mag vormen, door avontuurlijke en back to basics activiteiten te organiseren in binnen- en buitenland. Uitdagende wandelingen, kajakken door mangrove en kamperen op idyllische plaatsen,… Dingen doen die je niet meer mogelijk achtte, geeft je een mentale boost. De groepen zijn zo samengesteld dat iedereen elkaar kan en moet helpen, teamspirit staat centraal. De slechtziende deelnemer duwt de persoon in de rolstoel en de rolstoelgebruiker wordt de ogen van de slechtziende deelnemer. PROJECT U/TURN staat garant voor: revalidatie op locatie, teamspirit, avontuur, ontspanning en pure fun!
projectu-turn.com

Resett

Het unieke concept van Resett VZW zit in het maatwerk bij de begeleiding van reizen voor jongeren en volwassenen (en hun netwerk) met bijzondere noden, omwille van ASS, ADHD, hoogbegaafdheid, HSP, … De uitgebreide begeleiding en coaching begint reeds voor vertrek en zet zich verder tot ver na de reis. resett.be

Tussen 13u30 en 15u30 interviewt niemand minder dan Saartje Vandendriessche enkele bijzonder vakantiegangers, waaronder twee BV’s.

Benieuwd? Kom naar ons Vakantiesalon!