Samana TedTalks op het Forum (13u30 - 16u)

Laat je tijdens de  ‘Samana TedTalks’ inspireren door korte en krachtige getuigenissen van personen met een sterk verhaal.

 

Tiny Legs Tim (13u45 – 14u30)

  • Tim De Graeve spendeerde jaren van zijn leven in het ziekenhuis. Terwijl hij voor zijn leven vocht, maakte hij een belangrijk voornemen: als hij overleefde, zou hij volledig gaan voor zijn muzikale carrière. Tim vertelt over zijn pad dat hij aflegde, en toont live zijn kunnen als muzikant.

 

Leki (14u30 – 15u15)

  • Karoline Kamosi – beter gekend als Leki – is een Belgische hiphopartieste met Congolese roots. Haar carrière ging van start toen ze 12 jaar oud was. Ze bracht platen uit, won awards, gaf optredens, werd gevraagd voor televisie- en radioprogramma’s,… en geraakte ergens onderweg even het spoor bijster. Zij vertelt kort over de muur waarop zij botste, en trakteert ons ineens op een streepje muziek.

 

The Big C Story (15u15 – 16u)

  • FLAYA (Flanders Adolescent and Adults) is de officiële lotgenotengroep van jongeren en jongvolwassenen met en na kanker in Vlaanderen. Ze zijn er voor elkaar en runnen de lotgenotengroep met elkaar. Empoweren, levenskwaliteit boosten, krachtig kwetsbaar zijn en elkaar steunen door dik en dun, zijn enkele van de uitgangspunten. 3 jongeren nemen het woord en vertellen via hun getuigenissen waar ze nood aan hebben. The Big C staat voor Coffee, Cancer en Community en biedt een innovatief platform dat deze jongeren weer kansen geeft.