Het 'Huis van de toekomst' op het Forum (doorlopend vanaf 10u)

In het ‘Huis van de Toekomst’  ontdek je alles over de meest moderne hulpmiddelen en de nieuwste ontdekkingen in de medische wetenschap.

Aurilis: zo hoort het!

Laat je gehoor  testen aan de Aurilis stand in het Huis van de Toekomst! Voor elke doelgroep, van jongeren tot senioren, biedt Aurilis gespecialiseerde diensten, advies en een breed assortiment producten. Drie waarden staan centraal: de audiologen communiceren open en transparant, stellen zichzelf discreet maar zichtbaar op, en bieden betrouwbaar advies. Het team professionele audiologen staat klaar om je de best mogelijke hooroplossing aan te bieden en onderscheidt zich op drie kwaliteitsdomeinen: advies en sensibilisering, adequate aanpassing en dienst-na-verkoop met een uitgebreide garantie.
aurilis.be

Entusia

Entusia biedt dé oplossing voor mensen die last hebben van licht urineverlies. De absorberende Entusia slips en boxers zijn betrouwbaar, comfortabel en stijlvol. Op die manier doorbreekt Entusia het taboe en geven ze zowel mannen en vrouwen hun zelfvertrouwen terug.
entusia.be

My Add On

My Add On pimpt krukken en rolstoelen. Niet alleen om ze mooier te maken, maar ook comfortabeler en handiger in gebruik. Ons eerste product, de MySleeve, is een siliconen kousje voor over de handvatten van de krukken. Het zorgt ervoor dat handpijn wordt geminimaliseerd en dat vallende krukken en uitglijden door zweethanden verleden tijd zijn. Dit kousje is zo ontworpen dat het past op elk standaard krukhandvat. Ook de meeste ergonomische krukken.
myaddon.be

So Yes

So Yes komt tegemoet aan de specifieke behoeften van mensen met een fysieke beperking. Voor personen met een verlamming of verminderde fijne motoriek vormt het omkleden dagelijks een grote uitdaging. Eenhandig een rits inhaken, een jas aantrekken in een rolstoel, sonderen vanuit de rolwagen… doorgaans zijn het alledaagse dingen die niet lukken zonder een helpende hand. Onze missie is om mensen maximaal te ondersteunen in hun zelfstandigheid. Dit doen we door innovatieve kleding te ontwikkelen die mensen met een fysieke beperking die helpende hand aanreikt. Met enkele slimme aanpassingen zorgen kledingstukken er vaak voor dat mensen plots een stuk comfortabeler door het leven gaan, of zich zelfs volledig zelfstandig kunnen omkleden. Het is onze overtuiging dat uitgekiende aanpassingen en mode perfect verenigbaar zijn. Onze collectie weerspiegelt dan ook de modetrends van het seizoen. De kleren maken de man of vrouw, toch?
so-yes.be

Thuiszorgwinkel: welkom in een wereld vol oplossingen!

Met een luisterend oor voor jouw specifieke vragen en behoeften, ben je in de Thuiszorgwinkel direct geholpen met voor jouw de meest gepaste hulp. Ze bieden (nood)oplossingen op korte termijn, directe hulp en advies van specialisten en (para)medisch geschoold personeel met kennis van zaken.

Thuiszorgwinkel heeft hierbij steeds oog voor je autonomie en zelfstandig functioneren en begeleidt je deskundig in je zoektocht naar methodes om je te steunen in je zelfstandigheid. Kom kennismaken met het gamma in het Huis van de Toekomst op ons Forum!
thuiszorgwinkel.be