Tegemoetkomingen voor zorgbehoevende personen

De Christelijke Mutualiteit heeft een basispakket opgesteld van diensten en financiële tegemoetkomingen voor mensen die thuis verzorgd worden. Dit wordt het thuiszorgplan genoemd. We zetten deze 19 voordelen kort op een rijtje in deze steekkaart.

Wie zorgbehoevend is, kan eveneens beroep doen op een aantal wettelijke voorzieningen. Deze voorzieningen zijn in het leven geroepen om de zorgbehoevende persoon te ondersteunen. Het probleem is, dat niet iedereen die zorgbehoevend is, deze voorziening ook effectief kent. Daarom geven we in deze steekkaart ook een opsomming van alle voorzieningen.

Bestel hier uw exemplaar

  • De gevraagde informatie zal uitsluitend gebruikt worden om je op de hoogte te houden van onze activiteiten en publicaties. Ze wordt in geen geval aan derden meegedeeld. Je hebt het recht kennis te nemen van jouw gegevens die in onze bestanden werden opgenomen. Je kan ook jouw gegevens kosteloos laten verbeteren of schrappen. Zonder jouw uitdrukkelijke toestemming kunnen jouw gegevens niet doorgegeven worden. Jouw gegevens worden geschrapt wanneer je niet meer deelneemt aan onze activiteiten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.