Tegemoetkomingen voor mantelzorgers

Zorgen voor een familielid, buur of vriend die ernstig ziek is en zorg nodig heeft… veel mensen rollen er geleidelijk aan in.

Wat begint met af en toe een handje toesteken, evolueert stapje voor stapje naar meer intensieve zorg. Vaak is er al heel wat tijd verstreken voor je beseft dat je mantelzorger bent. Veel mantelzorgers vinden het ook vanzelfsprekend wat ze doen.

Samana wil dat mantelzorgers de erkenning en waardering krijgen die ze verdienen. Er bestaan momenteel al een aantal tegemoetkomingen voor mantelzorgers die deze erkenning tastbaar maken. In deze steekkaart zetten we ze voor jou op een rijtje.

Bestel hier uw exemplaar

  • De gevraagde informatie zal uitsluitend gebruikt worden om je op de hoogte te houden van onze activiteiten en publicaties. Ze wordt in geen geval aan derden meegedeeld. Je hebt het recht kennis te nemen van jouw gegevens die in onze bestanden werden opgenomen. Je kan ook jouw gegevens kosteloos laten verbeteren of schrappen. Zonder jouw uitdrukkelijke toestemming kunnen jouw gegevens niet doorgegeven worden. Jouw gegevens worden geschrapt wanneer je niet meer deelneemt aan onze activiteiten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.