Een mantelzorgpremie in elke gemeente

Deze brochure bevat informatie over de mantelzorgpremie in de Vlaamse gemeenten. De premies die opgenomen zijn in dit overzicht kregen niet altijd de naam ‘mantelzorgpremie’ als officiële naam. De oorzaak in dit veelvoud aan namen ligt in een aantal redenen. Maar zolang de premie qua betekenis en doelgroep in de geest van mantelzorg uitgewerkt is, werd deze opgenomen in de brochure.

In vergelijking met onze laatste stand van zaken - in 2014 - slaagden we erin de responsgraad nog te verhogen, zodat nu van nagenoeg alle Vlaamse steden en gemeenten de meest recente gegevens zijn opgenomen.

Bestel hier uw exemplaar

  • De gevraagde informatie zal uitsluitend gebruikt worden om je op de hoogte te houden van onze activiteiten en publicaties. Ze wordt in geen geval aan derden meegedeeld. Je hebt het recht kennis te nemen van jouw gegevens die in onze bestanden werden opgenomen. Je kan ook jouw gegevens kosteloos laten verbeteren of schrappen. Zonder jouw uitdrukkelijke toestemming kunnen jouw gegevens niet doorgegeven worden. Jouw gegevens worden geschrapt wanneer je niet meer deelneemt aan onze activiteiten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.