William Boeva reikt de JOHH trofee 2019 uit!

De Samana JOHH (Jonge Helpende Handen) trofee is een jaarlijks initiatief waarbij jongeren gemotiveerd worden om een warme activiteit te organiseren voor zieke of zorgbehoevende kinderen, jongeren of volwassenen.

Bij de editie 2019 werden vanuit scholen en jeugdbewegingen een 100-tal acties op poten gezet door ca. 2500 jongeren. Op zondag 5 mei werden de winnaars van dee wedstrijd bekend gemaakt tijdens de JOHH dag in Walibi. William Boeva, peter van de JOHH trofee, reikte samen met Johan Tourné, directeur van Samana de bronzen,  zilveren en gouden JOHH trofee 2019 uit.

Parallel met de wedstrijd werden ook 24 jonge mantelzorgers – dat zijn kinderen en jongeren die dag in dag uit voor een hulpbehoevend familielid zorgen – uitgenodigd om deel te nemen aan de JOHH dag.

Winnaars Samana JOHH trofee 2019:

Bronzen JOHH trofee 2019

  • Chiromeisjes De Schakel Groot-Vorst – Laakdal
  • Centrum Leren en werken – campus West – Oostende

Zilveren JOHH trofee 2019

  • BuSO De Ast  –  Poperinge
  • Chiromeisjes Overpelt Centrum – Overpelt

Gouden JOHH trofee 2019

  • Mariagaard – Wetteren

De leerlingen van ‘6JGZ’ bezorgden de bewoners van heel wat voorzieningen voor mensen met een beperking uit de omgeving van Wetteren een topnamiddag. Met ‘Springtime for specials’ organiseerden zij een fuif met alles erop en eraan. Altijd een volle dansvloer en ambiance verzekerd! Springtime for specials was meer dan een onvergetelijke fuif. Het was een unieke ervaring, waar de leerlingen nieuwe mensen leerden kennen en veel konden lachen. Het is ongelooflijk dat hoe verschillend mensen ook zijn, zij met zijn allen wel een feestje konden bouwen!

Meer meer weten over de JOHH trofee? www.johhtrofee.be