Win een legpuzzel

Samana daagt je uit!

Geen idee hoe het bij jou zit, maar wij staan alvast te popelen om samen weer mooie momenten te beleven.
In afwachting van het verlossende startsein om onze vakanties, vormingsactiviteiten en alle andere bijeenkomsten weer op te starten, hebben we een creatieve uitdaging voor je uitgewerkt.

gepersonaliseerde puzzelWin een gepersonaliseerde legpuzzel

Puzzelen. Zo simpel is het. Daag jezelf uit en ga aan de slag met één of meerdere van onderstaande puzzels.
Een legpuzzel maken werkt heel ontspannend, is een momentje voor jezelf en omdat het zowel de linker- als rechterhelft van je hersenen aan het werk zet, is het meteen ook een goede manier om je geheugen te verbeteren en je vindingrijkheid te stimuleren.

Samana heeft tien puzzels voor je voorbereid. Allemaal gelinkt aan de Samana activiteiten die we nu moeten missen. Zo haal je toch een beetje Samana in huis! Kies er eentje uit, zet je brein aan het werk en maak bovendien kans op een gepersonaliseerde legpuzzel!

Hoe werkt het?

  1. Download hieronder een puzzel naar keuze en druk deze enkelzijdig af.
    Heb je geen printer? Stuur dan een mailtje naar info@samana.be en wij sturen er eentje naar je op. Een puzzel per post aanvragen kan tot vrijdag 19 juni.
  2. Knip de puzzelstukken uit.
  3. Probeer de puzzel zonder hulpmiddel te maken. Lukt het niet om hem volledig gelegd te krijgen? Klik hier om even te spieken.
  4. Is het je gelukt om de puzzel te maken? Neem dan een foto van jezelf met je puzzel en stuur deze in via onderstaand deelnameformulier in.
  5. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met 30 juni 2020.
  6. Begin juli selecteren we 10 gelukkigen die een gepersonaliseerde legpuzzel winnen.

Kies hieronder jouw puzzel

Puzzel klaar?

Neem een foto van jezelf met de afgewerkte puzzel en stuur deze in via onderstaand formulier.