Wedstrijd | Vertel je verhaal en win een verwenarrangement

De afgelopen periode was voor iedereen, maar zeker ook voor mantelzorgers, heel bijzonder. De coronacrisis heeft de zorg niet doen stoppen. Ze heeft ze vaak zelfs zwaarder gemaakt. Doordat bepaalde ondersteuning en professionele diensten wegvielen, zijn mantelzorgers er soms alleen voor komen te staan. Hierdoor kwam er nog meer zorg bij de vaak al overbelaste mantelzorgers terecht.

Het is belangrijk dat je als mantelzorger regelmatig wat tijd voor jezelf neemt. Onze mantelzorgvereniging zet regelmatig in op initiatieven in het kader van zelfzorg voor mantelzorgers: Dag van de mantelzorg, de Verwendagen voor mantelzorgers, … Zulke initiatieven worden erg gesmaakt door jullie! Ons initiatief ‘Verwendagen voor mantelzorgers’ ism Syntra, kan in 2020 omwille van covid-19 helaas niet plaatsvinden. Dat vinden we bijzonder jammer!

MAAR…

Vertel ons je verhaal, mantelzorger!

Vertel ons hoe jij de bijzondere ‘Corona-periode’ beleefde als mantelzorger. Hoe zag jouw zorgsituatie eruit? Wat liep goed? Wat was lastig of waar liep je tegenaan? Heb je angst voor een heropflakkering van het virus en een mogelijk tweede golf? Wat moet anders volgens jou?
Met andere woorden: wat deed en doet het coronavirus met jou als mantelzorger? Schrijf het neer, neem het op als spraakbericht, maak een videoboodschap, maak er een kunstwerk over,… Bezorg ons hieronder je verhaal en maak zo kans op wat welverdiende me-time in de vorm van een exclusieve professionele wellness behandeling.

Uit alle ingezonden verhalen loten we 10 Limburgse winnaars! De winnaars worden via loting getrokken en bekend gemaakt op 15 oktober.

Praktisch

Bezorg ons je verhaal vóór 30 september via onderstaand formulier.
Je kan ook een filmpje of spraakbericht via Whatsapp bezorgen op het nummer 0474 38 19 89.

Vragen? Bel ons via 011 280 491 of mail ons via mantelzorg.limburg@samana.be.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, word.
    *Maximale bestandsgrootte is 5 MB