Wat kan Samana voor jou betekenen ?

Chronisch ziek worden, haalt je leven overhoop. Niet meer kunnen werken heeft zware gevolgen Zowel op emotioneel als financieel vlak. Een chronische ziekte vraagt veel van jouw lichaam en geest. Slorpt energie en aandacht op. Soms zijn er twijfels en de onzekerheid over de toekomst.

Maar het hoeft niet het einde van de wereld te zijn. Dat bevestigen de duizenden mensen die met vallen en opstaan geleerd hebben om vanuit herwonnen kracht een kwaliteitsvol leven uit te bouwen.

Samana is, als vereniging van en door mensen met een chronische ziekte, bekommerd om jouw situatie en die van veel andere mensen met een chronische ziekte.  We willen er zijn om jou te steunen; door je te inspireren te stimuleren in het laten groeien van jouw veerkracht en door je te ondersteunen in het verleggen van je focus op wat nog wel kan.

Met infosessies, cursussen, samenkomsten met bondgenoten, vakanties en tal van andere activiteiten.  Je ontdekt het volledige aanbod verder op deze website.
Blijf je graag op de hoogte van ons aanbod.
Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Mogen we jou even bellen ?

We zijn ervan overtuigd dat we ook voor jou iets kunnen betekenen.
Daarom luisteren we vooreerst héél graag naar jou om te ontdekken wat jouw concrete noden en behoeften zijn. Wat kan jou helpen om meer uit jouw leven te halen ? Welke obstakels dienen hiervoor te worden weggewerkt ? Daarom gaan we graag met jou in gesprek.
Mogen we jou daarom even bellen ?
Mensen die met één woord genoeg hebben om jou te begrijpen, bellen je graag op en luisteren actief om van daaruit samen na te gaan welke steun jij mogelijk kan gebruiken.
Ja !
Klik dan hier en laat jouw telefoonnummer achter.
Doe je dit voor 15 juni 2021 dan maak je ook nog kans op één van de 20 ontbijten aan huis voor 2 personen.

Zijn er ‘jonge mantelzorgers’ rondom jou ?

Als erkende mantelzorgvereniging is Samana ook enorm begaan met de welzijn van mantelzorgers. Op deze site ontdek je ook hoe we steun bieden aan mantelzorgers om hun draagkracht en draaglast in balans te houden en goed te zorgen voor zichzelf. Want dat is de beste garantie dat ze ook goed kunnen zorgen voor iemand anders.
De groep “jonge mantelzorgers” (jongeren – 25 jaar) zijn in dit alles wat een verborgen en dus ook een vergeten groep. Daar willen we verandering in brengen.

Ken jij een jonge mantelzorger?

Speel ons haar/zijn naam en contactgegevens door via deze weg.
Zo kunnen we ook met hen verkennen welke meerwaarde Samana voor hen zou kunnen betekenen.
Doe dit voor 15 juni 2021.
Uit al ingezamelde namen verloten we dan 20 spotify-giftcards ter waarde van 60 euro.