Voor deze individuele vakanties zoeken we nog vrijwilligers

Deze individuele vakantiegangers zoeken nog een begeleider met wie het klikt. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via vakanties@samana.be of 02 246 26 90.

*Bij enkele individuele reisaanvragen staat de exacte periode of locatie van de reis nog niet vast. Deze hebben we bij benadering toegevoegd. De precieze datum van afreis, bepalen we graag samen met jou en de vakantieganger.

België

Europa

Wie begeleidt deze 73-jarige vrouw met Parkinson tijdens haar bezoek aan haar dochter in Parijs?
Voor deze lieve dame uit Mortsel zoeken we een vrijwilligster/begeleidster die samen met haar een weekend of 3-4 dagen naar haar dochter in Parijs kan gaan.

Deze vrouw heeft de ziekte van Parkinson en kan wel wat ondersteuning gebruiken bij de verplaatsingen tijdens haar trip, eventueel ook bij het wassen en aankleden.

Jullie zullen naar Parijs reizen met de Thalys vanuit Antwerpen en haar dochter zal jullie oppikken aan het station in Parijs.

De bedoeling van het weekendje Parijs is niet alleen om haar dochter te bezoeken maar ook om enkele culturele uitstappen en parkbezoeken te doen. Ze hoopt dan ook naar het concert in La Madeleine te kunnen gaan.

Ze mikt op het laatste weekend van oktober of begin november maar het mag ook later in november zijn. De datum en het aantal nachten zijn zeker bespreekbaar.

De kosten van de reis en het eten worden door haar vergoed. Overnachten doen jullie bij haar dochter.

Kan jij deze dame begeleiden tijdens haar bezoek aan haar dochter?
Ga je graag mee naar Parijs?

Laat dan iets weten via vakanties@samana.be

Geen vrijwilligersvakantie gevonden die je ligt of in je agenda past? Kijk door het volledige aanbod individuele reizen en meld je als vrijwilliger aan bij een reis naar keuze.