Solidariteitsactie 2020

Steun mensen met een chronische ziekte

Ziek worden zet je wereld op zijn kop. Je kan plots mentaal of fysiek niet meer mee met de dagelijkse mallemolen, wat leidt tot twijfels en onzekerheid over je eigen kunnen. Hoge medische kosten dwingen je daarnaast om tweemaal na te denken voor je geld geeft aan je eigen ontspanning. Je zegt vaker nee tegen uitnodigingen van vrienden of familie omdat het je niet meer lukt. Of je schaamt je omdat chronisch ziek zijn in deze maatschappij nog steeds een taboe is. Kortom: ziek worden opent nog te vaak de deur naar eenzaamheid.

Daar wil Samana vzw, samen met jou iets aan veranderen.

Hoe kan je helpen?

Steun onze nationale solidariteitsactie door één of meerdere tombolaboekjes te kopen. Voor 5 euro heb je al een boekje met 6 loten. En wie weet zit daar een winnend lot bij voor één van de vele Sodexo-waardebonnen. Of misschien mag je met de hoofdprijs, een gloednieuwe Audi A4 naar huis rijden!

De opbrengst van de tombola gaat voor een deel naar mensen met een chronische ziekte die hoge medische kosten maken en een financiële duw in de rug kunnen gebruiken. Daarnaast help je zo ook de missie en werking van onze organisatie waar te maken.

Zo ga je te werk

  • Stort 5 euro per boekje op rekening BE82 7995 5039 4368.
    Vermeld zeker je naam en adres, samen met de melding ‘Tombola 2020’.
  • De boekjes worden, na betaling, naar je thuisadres opgestuurd.

Normaal vond de tombolatrekking plaats op 8 mei. Dit is ook de datum die in het tombolaboekje staat. Door de coronacrisis wordt de trekking uitgesteld  naar een latere, nog te bepalen datum in 2020. Schrijf je alvast in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwe trekkingsdatum!

Alvast hartelijk bedankt voor je bijdrage!