Solidariteitsactie 2021

Samana solidariteitsactie 2021

Jaarlijks organiseert Samana vzw een solidariteitsactie in de vorm van een grote nationale tombola. De opbrengst van deze actie maakt het mogelijk om de regionale en lokale werking van onze organisatie verder te  zetten.
Een werking met als missie het versterken en ondersteunen van mensen met een chronische ziekte, zorgbehoevende personen en hun mantelzorgers. Hoe we dat precies doen, lees je op deze pagina.

Ook jij kan helpen door één of meerdere tombolaboekjes te kopen

Doe mee en stort vandaag nog 5 euro of een veelvoud daarvan op het rekeningnummer: BE82 7995 5039 4368  van Samana vzw (Haachtsesteenweg 579, 1031 Brussel)
Vermeld je naam en adres in het vak ‘Mededeling’. Nadat wij je betaling ontvangen hebben, sturen we jouw tombolalootjes per post naar dit adres op.

Door deel te nemen maak je bovendien ook kans op één van onderstaande prijzen:

  • Sodexo aankoopcheques: we verloten cheques met een waarde van 25 euro, 50 euro, 125 euro, 250 euro tot zelfs 1.250 euro!
  • De hoofdprijs: een gloednieuwe Audi A3 Sportback TFSI e!

De uitsterste datum om deel te nemen is zaterdag 9 oktober 2021.

Hoe en wanneer weet je of je gewonnen hebt?

De trekking van de tombola zal onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder plaatsvinden.
Normaal vond deze plaats op 4 juni. Dit is ook de datum die op de tombolalotjes staat. Covid-19 stak daar echter een stokje voor. De trekking wordt daarom uitgesteld naar vrijdag 29 oktober 2021.

De uitslag zal kort nadien onder andere op deze website bekend gemaakt worden.