Oproep: SamanaTV en geluk

Zondag 3 oktober om 14 uur… Schrijf die datum en dat uur met grote letters in jouw agenda. Want dan start Samana met een gloednieuw praatprogramma op Eclips TV.

Over de host, de praatgasten, de gespreksonderwerpen en de verrassende rubrieken hoor je weldra veel en veel meer. Maar nu hebben we jou nodig.

Voor de eerste aflevering zoeken we mensen die willen vertellen in welke (kleine) dingen ze geluk vinden.

Laat ons dus weten wat jou gelukkig maakt. Het mag iets groots zijn of een klein gelukje. Zoals wakker worden en denken dat het maandag is om dan te beseffen dat het nog maar zondag is, de eerste lentezon die ervoor zorgt dat je die dikke winterjas aan de kapstok kan laten hangen, het dekbed dat van de eerste keer goed in de overtrek steekt, de buur die spontaan komt helpen als je een lastige klus aan het doen bent, het luisterend oor wanneer het even moeilijk gaat, …

Verras ons met wat jou een geluksgevoel geeft. Je kan het tot en met 7 september 2021  laten weten via onderstaand formulier!

Misschien nodigen we jou dan wel uit om in de loop van september voor de camera te komen vertellen over wat jou gelukkig maakt, en maken we jou gelukkig met een kleine attentie. Je filmpje tonen we dan in de eerste aflevering op 3 oktober.

We kijken uit naar jouw reactie. Alvast bedankt voor de medewerking.

SamanaTV en Geluk

  • Vul hier je antwoord in
  • Laat ons weten hoe we je kunnen bereiken.