Veelgestelde vragen over het Forum

Ik heb tickets besteld, maar nog niets ontvangen?

Alle tickets (toegang, trein, parking) worden opgestuurd in de week van 17 september. Bij de tickets zit ook het overschrijvingsbewijs om alles vlot te kunnen betalen. Hou dus zeker je postbus in de gaten.

Ik heb me ingeschreven, maar hoe moet ik precies betalen?

Zowel de tickets (toegang, trein, parking) als het bijhorende overschrijvingsbewijs worden opgestuurd in de week van 17 september. Breng dan je betaling zo snel mogelijk in orde aub.  Alvast bedankt!

In welke parking kunnen we nu precies terecht?

Iedereen die een parkeerticket heeft besteld, zal terecht kunnen in ‘Parking Centraal‘ (Van Immerseelstraat 2, 2018 Antwerpen). De maximum hoogte van de parking is 2,1 meter. Auto’s die rijden op LPG zijn niet toegestaan.

Het parkeerticket wordt mee opgestuurd met je toegangsticket in de week van 17 september.

Tot wanneer kan ik inschrijven?

Online kan je je nog inschrijven voor het Forum tot en met vrijdag 28 september. Hoe sneller je je echter inschrijft, hoe beter we jouw ontvangst kunnen voorbereiden!

Er staat verkeerde informatie in mijn bevestigingsmail, wat nu?

Indien de gegevens die je via de bevestigingsmail kreeg niet klopt, gelieve deze dan door te sturen naar info@samana.be met de vraag tot aanpassing aub.  We zorgen er zo snel mogelijk voor dat alle gegevens correct worden gezet.

Waar kan ik terecht met alle andere vragen?

Heb je nog vragen over het Forum die hierboven niet werden beantwoord, laat ons dan zeker iets weten via info@samana.be.