Gelezen

Van stress naar veerkracht

Hoe kan je stress in je voordeel kan gebruiken? Met behulp van zeven sleutels leert dit boek hoe jouw energieverlies te beperken en jouw veerkracht te versterken.

 
We worden constant uitgedaagd door snelle veranderingen en een overdosis aan prikkels. Ons stresssysteem draait overuren. In dit boek kom je te weten hoe het anders kan. Je leert hoe je stress in je voordeel kan gebruiken. Met behulp van zeven sleutels leer je jouw energieverlies te beperken en jouw veerkracht te versterken. Dit boek staat boordevol tips, tools en tricks om je een weg te banen door de mentale jungle. Het is een absolute must-read voor iedereen die (preventief ) wil leren omgaan met stress en spanning. Het boek is er voor iedereen die zelfontplooing op de eerste plaats wil zetten.

Séverine Van De Voorde is doctor in de psychologie, stress- en burn-outcoach, HSP-professional en loopbaancoach.
Als academica en docente (UGent en Howest) is gevestigd gedurende meer dan 10 jaar in de neuropsychologie en ontwikkelingsstoornissen.
Sinds 2015 heeft ze een eigen praktijk waar ze als psycholoog en coach gespecialiseerd is in hoogsensitiviteit, veerkracht, stress, energiebeheer, burn-out en loopbaanbegeleiding. Ze ontwikkelingsgerichte input uit diverse opleidingen, wetenschappelijke literatuur, klinische ervaring en ervaringsdeskundigheid.

Van stress naar veerkracht
Séverine Van De Voorde
Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts
255 blz. – 22,99 euro