Ladies Night Out with Stan

Stan van Samang nodigt alle ladies uit voor een uniek concert ten voordele van Samana!

Breng je zus, vriendin, buurvrouw, (klein)dochter of eender wie mee naar een intiem optreden op zaterdag 29 september in de prachtige Koningin Elizabethzaal te Antwerpen.

Doe het snel en maak kans op een unieke ‘Meet & Greet with Stan’ voor het optreden.*

Ben je zelf geen superfan, maar denk je er iemand anders een plezier mee te doen?  Deel dit gerust met iedereen (ja, ook mannen zijn welkom, maar enkel als het echt niet anders kan 😉

HOE KAN JE DEELNEMEN?

  1. Registreer je via het formulier hieronder om kans te maken op de ‘Meet & Greet with Stan’

  2. Bestel vervolgens snel je tickets voor de benefiet op 29 september: klik HIER voor alle prijsinfo en om te bestellen.

 

Tot in Antwerpen!

 

(*) Samana verloot een beperkt aantal tickets voor de ‘Meet & Greet with Stan’ uit alle geregistreerde kandidates. De voorwaarde is dat men over een geldig toegangsticket beschikt.

Kandidaat M&G with Stan

Registratieformulier kandidaten voor een 'Meet & Greet' met Stan van Samang.
  • Kan handig zijn als we je per e-mail niet kunnen bereiken.
  • Beschik je over een speciale promocode (Plus Magazine, KVLV,...)? Vul hem dan hierboven in.
  • De gevraagde informatie zal uitsluitend gebruikt worden om je op de hoogte te houden van onze activiteiten en publicaties. Ze wordt in geen geval aan derden meegedeeld. Je hebt het recht kennis te nemen van jouw gegevens die in onze bestanden werden opgenomen. Je kan ook jouw gegevens kosteloos laten verbeteren of schrappen. Zonder jouw uitdrukkelijke toestemming kunnen jouw gegevens niet doorgegeven worden. Jouw gegevens worden geschrapt wanneer je niet meer deelneemt aan onze activiteiten.