Na het boek, nu ook WORKSHOPS!

Mantelzorger zijn is iets wat je meestal overkomt: je partner, ouder, kind of vriend wordt ziek en jij neemt een deel van de zorg op je. Mantelzorger zijn vergt ook heel wat van je. Het is daarom belangrijk goed voor jezelf te zorgen.

Mantelzorgvereniging Samana bracht daarom een Vlaamse versie uit van het boek ‘Klein geluk voor de mantelzorger in Vlaanderen’. Net zoals een kookboek, bevat dit tientallen recepten die mantelzorgers helpen om de zorg beter aan te kunnen. De auteurs vertrokken steeds van de vraag: waaraan heeft een mantelzorger behoefte? Aan rust, ontspanning, steun, energie, inzicht, vrolijkheid, contact?

En nu zijn er ook WORKSHOPS!

Tijdens deze workshop leer je de ‘recepten’ en tips uit dit boek te gebruiken om je even te laten verademen. Simpele, kleine oefeningen sluiten aan bij jouw noden als mantelzorger. Je leert je eigen behoeften aan rust, ontspanning, energie, contact of vrolijkheid kennen… Zo kom je zelf weer aan het roer te staan van je eigen leven.

Een fijne, losse workshop vol tips en kleine praktische oefeningen.  Je kan deze workshops in 2019 bijwonen op een 20-tal plaatsen in Vlaanderen. Een overzicht vind je in de tabel hieronder.

Nog geen boek? Bestel nu jouw exemplaar

Je kan het boek ‘Klein Geluk voor de mantelzorger in Vlaanderen’ rechtstreeks bestellen via het formulier onderaan deze pagina.
Of vraag ernaar in de Thuiszorgwinkel bij jou in de buurt.