Samana Familiedag

Beste Samana vrijwilliger

Jouw inzet is fantastisch en maakt een wereld van verschil voor heel wat mensen met een chronische ziekte of mantelzorger. We waarderen het enorm dat jij samen met 25.000 andere vrijwilligers elke dag mee bouwt aan een zorgzame samenleving en zo kracht geeft aan mensen. Hopelijk geeft jouw engagement jezelf ook kracht en is het fijn om deel uit te maken van de grootste vrijwilligersfamilie van Vlaanderen.

Onze dank voor ieder engagement wensen we tastbaar te maken… Daarom nodigen we alle vrijwilligers uit op de Samana Familiedag!

Familiedag

Kom genieten van een dag in de dierentuin. Je hebt het verdiend! Onze dank is beestig groot.

Je bent welkom op zaterdag 29 september van 10 tot 18 uur in ZOO Antwerpen. Op deze dag is de zoo in een Samana kleedje gehuld, is er de nodige Samana-randanimatie en kan je deelnemen aan de Samana-rally.

De deelnameprijs bedraagt 10 euro per persoon voor jou, je partner, kinderen en/of kleinkinderen (max. 4 kaarten per persoon). Indien je meer dan 4 kaarten bestelt, betaal je 16 euro per bijkomende kaart.

Bereikbaarheid

Door zijn centrale ligging is de ZOO Antwerpen heel vlot bereikbaar.

 • Kom je met de trein, dan betaal je 10 euro per persoon voor je treinticket heen en terug vanuit elk Belgisch station. Meer info omtrent ondersteuning bij treinvervoer vind je HIER.
 • Kom je met de wagen, dan kan je aan een reductietarief van 8 euro de hele dag parkeren in deze parking, verbonden aan de Elizabethzaal: Parking Centraal

Meer info omtrent bereikbaarheid van de zoo vind je HIER.

Aarzel niet langer en schrijf je nu in via onderstaand formulier!

Forum

Op diezelfde dag vindt in de Elizabethzaal (naast ZOO Antwerpen) de derde editie van het Forum van de patiënt en mantelzorger plaats, met een patiëntenbeurs en tal van boeiende workshops en lezingen. Hier kan je ook gratis binnenlopen…

Hopelijk tot dan!

Familiedag 2018

Inschrijving voor de Samana Familiedag op zaterdag 29 september 2018
 • Prijs: 10,00 € Aantal:
  Max. 4 tickets per persoon aan 10 euro
 • Prijs: 16,00 € Aantal:
  Bij meer dan 4 tickets, betaal je 16 euro per extra ticket.
 • Prijs: 10,00 € Aantal:
  Geldig voor een rit heen en terug naar Antwerpen Centraal vanuit elk Belgisch station
 • Prijs: 8,00 € Aantal:
  Enkel geldig in Parking Centraal
 • De gevraagde informatie zal uitsluitend gebruikt worden om je op de hoogte te houden van onze activiteiten en publicaties. Ze wordt in geen geval aan derden meegedeeld. Je hebt het recht kennis te nemen van jouw gegevens die in onze bestanden werden opgenomen. Je kan ook jouw gegevens kosteloos laten verbeteren of schrappen. Zonder jouw uitdrukkelijke toestemming kunnen jouw gegevens niet doorgegeven worden. Jouw gegevens worden geschrapt wanneer je niet meer deelneemt aan onze activiteiten.