Cursussen en opleidingen voor mantelzorgers

Specifieke kennis of vaardigheden kunnen je helpen om je taken als mantelzorger makkelijker te maken. Of om je leven als mantelzorger in balans te houden. Via cursussen, gespreksgroepen en studiedagen leren we je graag hoe je jezelf kunt blijven motiveren, waar je energie uit kunt putten en hoe je via mantelzorg een bijzonder betekenisvol leven kan uitbouwen.


Mantelzorg is zwaar. Als mantelzorger ga je samen met de persoon voor wie je zorgt door tal van veranderingen die jullie leven ingrijpend wijzigen. Daarom is het nooit slecht om van specialisten in deze materie te leren hoe je daarmee om kunt gaan. Of om tips te krijgen over hoe je je weerbaarheid kunt versterken, wat de invloed van gevoelens als vreugde, verdriet en woede daarop is.Dit aanbod wordt regelmatig aangevuld. Als er vandaag niet meteen een cursus tussenzit die inspeelt op jouw noden, kom dan binnenkort zeker nog eens terug.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder je e-mailadres in, dan houden we je regelmatig (maar zeker niet te vaak) op de hoogte van onze werking en diensten en bezorgen we je informatie die voor jou interessant kan zijn.