Versterk jezelf via contacten met andere mantelzorgers

Contact met andere mensen in dezelfde situatie kan diverse doelen hebben. Je kan ervan leren, maar het kan evengoed gewoon een moment van rust zijn. Online biedt Samana mantelzorgers de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen via het netwerkforum MaZo. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld de Samana mantelzorgcafés waar we mantelzorgers ruimte geven om in een ontspannen sfeer met elkaar en met anderen in contact te komen.


Contact met andere mantelzorgers kan van onschatbare waarde zijn. Ten eerste doet het sowieso al deugd om te weten dat je niet alleen bent als mantelzorger. Om te beseffen dat er nog andere mensen zijn die hetzelfde meemaken. Daarnaast doet het altijd goed om met iemand te kunnen praten die jou en je situatie begrijpt, hoe verschillend jullie persoonlijke verhalen ook zijn. Het delen van ervaringen kan immers altijd tot nieuwe inzichten leiden.Blijf op de hoogte

Vul hieronder je e-mailadres in, dan houden we je regelmatig (maar zeker niet te vaak) op de hoogte van onze werking en diensten en bezorgen we je informatie die voor jou interessant kan zijn.